Hier bent u: Huisregels

Huisregels Spetter & Spatter

 

De zwemlessen van Spetter & Spatter worden gegeven in het centrumgebouw van Buitenhof aan de Kraaienhof 2 te Lelystad. Tussen de eigenaar van het complex en Spetter & Spatter zijn afspraken gemaakt over het gebruik van de locatie. Deze afspraken zijn in onderstaande huisregels verwoord. Om een goede verstandhouding tussen beide partijen te borgen en de continu´teit van de zwemlessen niet in gevaar te brengen, willen wij je vriendelijk doch dringend verzoeken onderstaande huisregels te respecteren en op te volgen.

 1. U bent te allen tijde aansprakelijk voor uw eigen gedrag en dat van uw kind(eren).
 2. Voor, door u of uw kind(eren) veroorzaakte schade wordt u verantwoordelijk gehouden en aansprakelijk gesteld. 
 3. U maakt op eigen risico gebruik van die delen van het gebouw waar dat is toegestaan. Betreden van kantoren, fitnessruimte, keuken en de gehele bovenverdieping (incl. trap) is niet toegestaan.
 4. Rondom het gebouw gelieven niet op het gras te lopen. 
 5. Buggy's en kinderwagens zijn in het gebouw niet toegestaan. Deze kunnen in het voorportaal tijdelijk worden geparkeerd.
 6. Kleed- en doucheruimten en zwemzaal zijn blote-voeten-gebied:deze zijn alleen toegankelijk op blote voeten of met blauwe beschermhoesjes.
 7. In de schoenenruimte kunnen schoenen worden achtergelaten of schoenen met blauwe beschermhoesjes worden afgedekt. Dit geldt voor volwassenen en kinderen.
 8. Storend gedrag voor derden, waaronder rennen en schreeuwen, is in het gebouw niet toegestaan. 
 9. Roken is zowel in het gebouw als voor de ingang van het gebouw niet toegestaan.
 10. Afval dient u te deponeren in de daarvoor bestemde prullenbakken.
 11. Parkeerinstructies dienen te allen tijde opgevolgd te worden. Parkeren alleen in de daartoe bestemde vakken, niet voor het hoofdgebouw.
 12. Het gebouw is verboden voor huisdieren.
 13. Kinderen voor aanvang van de les graag laten toiletteren.
 14. Tijdens zwemles geen storend gedrag vertonen door te zwaaien of te roepen, indien wij dit als storend gedrag ervaren zullen we dit aangeven.
 15. De aanwijzingen van medewerkers van Spetter & Spatter, en de beheerder van Buitenhof, dienen ten allen tijde te worden opgevolgd.

 


Spetter & Spatter
 
Locatie zwembad       
Kraaienhof 2
8219 CG Lelystad
 
Postadres                
Kennemerland 22
8245 ER Lelystad
 
T 06 - 11 42 43 74