Hier bent u: Informatie zwemlessen ABC > Welke zwemles

Spetter & Spatter biedt verschillende lesmogelijkheden aan. Wat voor alle activiteiten geldt is dat we in 140 centimeter diep water lesgeven. De kinderen kunnen dus niet staan in het zwemwater. Naar onze mening en ervaring leren de kinderen daardoor het snelst goed zwemmen. Wij werken, voor de veiligheid van uw kind, uiteraard wel met diverse hulpmiddelen. We bekijken welke hulpmiddel het best past bij het kind want ieder kind is "uniek". Wat dus bij het ene kind werkt hoeft niet te werken bij het andere kind.

Reguliere zwemlessen A-survival: Dit is de meest uitgebreide vorm. In dit pakket zit o.a.:

  • maximale groepsgrootte van 8 kinderen en 45 minuten les per keer
  • het leerlingvolgsysteem waarin u de presentie en de vorderingen van uw kind elke week terug kunt zien. Hiertoe kunt u inloggen op een eigen pagina voor uw kind.
  • recht op inhaallessen (bij tijdig afmelden). U heeft dus de mogelijkheid dat uw kind alle betaalde lessen ook daadwerkelijk kan volgen. (inhaallessen vervallen indien men stop zwemles) Je kan een max opbouwen van 10inhaallessen, zorg dus dat je inhaallessen optijd inhaal zodat je niet over dit max heen gaat anders vervallen deze lessendiploma pakket - ABC-1 jaar "Super Spetters"

Bij deze vorm van zwemles leiden we in een keer op naar het diploma-survival C diploma van de EVOZ. Hier krijgt uw kind een eigen pagina hier kunt uw de presentie en de scores volgen, beide zijn van belang in dit traject. 95% van de lessen in het traject moet gehaald worden, zo moet het kind ook 5 jaar zijn en watervrij en zelfstandig het water in durven. Kinderen die hier aan deel willen nemen worden getest tijdens een proefles. (denk u dat u kind eerder er aan toe is willen wij dit altijd testen. Hier werken wij niet met afmeld en inhaal mogelijkheden. max 10 kinderen     MET DIPLOMA GARANTIE.

Reguliere diploma B/C: Na het behalen van het A-survival diploma, komt het B-survival hierna volgt het C-survival. 
  • maximale groepsgrootte van 10 kinderen en 45 minuten les per keer                                  
  • het leerlingvolgsysteem waarin u de presentie en de vorderingen van uw kind elke week terug kunt zien. Hiertoe kunt u inloggen op een eigen pagina voor uw kind.
  • recht op inhaallessen (bij tijdig afmelden). U heeft dus de mogelijkheid dat uw kind alle betaalde lessen ook daadwerkelijk kan volgen. (inhaallessen vervallen indien men stop zwemles) Je kan een max opbouwen van 10inhaallessen, zorg dus dat je inhaallessen optijd inhaal zodat je niet over dit max heen gaat anders vervallen deze zwemlessen.

Privé zwemles: Bij privélessen kijken wij samen met u naar uw wensen en vullen wij deze op maat in. Privéles is voor velen geschikt bijvoorbeeld voor kinderen voor wie de ouders graag willen dat hun kind alle aandacht krijgt, voor kinderen met een beperking, voor volwassenen. Uw vraagt en wij kijken of we een passende oplossing hebben (die hebben we vrijwel altijd). Hier werken wij niet met afmeld en inhaal mogelijkheden.

Zwemvaardigheid: Wie het Zwem-ABC behaald heeft kan verder gaan met zwemvaardigheid diploma's. Ook dit diploma bestaan uit 3 afzonderlijke diploma's. Hier werken wij niet met afmeld en inhaal mogelijkheden.Spetter & Spatter
 
Locatie zwembad       
Kraaienhof 2
8219 CG Lelystad
 
Postadres                
Kennemerland 22
8245 ER Lelystad
 
T 06 - 11 42 43 74